۲۷ تیر ۱۳۸۹، ۱۳:۰۷

مصباحی مقدم اعلام کرد:

جمعیت واعظین ولایی را به رسمیت نمی شناسیم

جمعیت واعظین ولایی را به رسمیت نمی شناسیم

عضو جامعه روحانیت مبارز از تصمیم این تشکل برای به رسمیت نشناختن جمعیت واعظین ولایی خبر داد و تاکید کرد این تشکیلات جدید التاسیس روحانی از منابع بیت المال تغذیه مالی می شود.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، غلامرضا مصباحی مقدم نماینده تهران در حاشیه برگزاری جلسه علنی روز یکشنبه مجلس در گفتگو با خبرنگاران پارلمانی گفت: اخیراً خبرهایی مبنی بر تشکیل یک تشکل جدید تحت عنوان جمعیت واعظین ولایی کشور رسیده است که نگرانی‌هایی را به وجود آورده است.

وی گفت: در واقع منشاء پیدایش چنین تشکل جدیدی جامعه وعاظ تهران است، جامعه‌ای که یک تشکل مستقل غیرحزبی و برای آگاهی رساندن به وعاظ از جهات مسایل فرهنگی، سیاسی و مسایل روز بوده است.

مصباحی مقدم گفت: این تشکل تشکلی است که نسبت به مقام معظم رهبری وفاداری تمام دارد و این وفاداری را هم در همه مسایل از خود نشان داده است، اما از درون تشکل اخیراً تشکل دیگری انشعاب یافته که اسم جدیدی برای خود انتخاب کرده است.

وی با بیان اینکه امیری‌فر لیدر این تشکل منکر انشعاب در جامعه وعاظ است، گفت: وی‌ می‌گوید این تشکل مستقل است اما این ادعا را درست نمی‌دانیم زیرا ایشان جلسات جامعه وعاظ تهران را اداره می‌کرد و هم اکنون روابط خود را با شجونی رئیس جامعه وعاظ بر هم زده و این حرکت جدید را به وجود آورده است.

نماینده تهران ادامه داد آنچه برای ما مهم است این است که روحانیت حرکتش حزبی نیست بلکه به عنوان بازوی مقام معظم رهبری است و اگر بخواهد حزب تشکیل دهد با کسب نظر مقام معظم رهبری باید این حرکت را انجام دهد، بر این اساس جامعه روحانیت نیز اعلام کرده خود را به عنوان حزب نمی‌شناسند زیرا حزب خصوصیاتی دارد که در جامعه روحانیت نمی‌تواند صادق باشد.

این عضو جامعه روحانیت خاطرنشان کرد: لازمه تشکیل حزب آن است که در مقابل احزاب دیگر بایستد اما جامعه روحانیت و جامعه وعاظ در مقابل سایر تشکلات سیاسی نیستند، بلکه مبنای اسلامی دارند و هدایتگر در مسایل فرهنگی و سیاسی جامعه هستند. نمی‌خواهند خود را رقیب دیگران بدانند و قدرت را به دست بگیرند.

وی افزود: ایجاد این چنین انشقاق و انشعابی به معنای شکل‌گیری یک حرکت حزبی و رسمی سیاسی است البته اصل آن خلاف شرع نیست اما خلاف شئون روحانیت است.

مصباحی مقدم نکته مهم دیگر در این خصوص را وابستگی این جمعیت جدید‌التاسیس به منابع مالی خواند و گفت: از منابع عمومی کمک‌هایی به این جمعیت می‌شود و برگزاری جلسات و هزینه آن از منابع مستقل از بیت‌المال نیست و این برای روحانیت سزاوار نیست. شایسته نیست تشکل‌های روحانی از منابع بیت‌المال تغذیه شوند.

کد خبر 1118643

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha